• Home
  • Grote feestzaal (200 personen)

Grote feestzaal (200 personen)

 

Zoekt u een grote feestzaal met een capaciteit van 125 personen zittend of voor 200 personen staand in de regio Nijmegen? Welkom bij café-zalencentrum De Zon! Deze zaal is daarmee bij uitstek geschikt voor grote feesten zoals bruiloften, grote recepties, bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en communiefeesten. Ook voor koffietafels is deze zaal geschikt.

De grote feestzaal beschikt uiteraard over een eigen bar. Daarnaast heeft de grote feestzaal een eigen toiletgroep en ingang. Naast de zaal ligt een grote eigen parkeerplaats, zodat u en uw gasten de auto gratis voor de deur kunnen parkeren. Tevens is deze zaal te verkleinen als het aantal gasten kleiner is dan de maximum capaciteit.

Wilt u live muziek of een DJ laten komen? De zaal beschikt over een mobiel podium dat op maat op te bouwen is, zodat de artiesten alle ruimte hebben die ze nodig hebben. Ook beschikt de grote feestzaal over een eigen muziekinstallatie, zodat muziek altijd geregeld kan worden.hapjes_cafe_zalencentrum_de_zon

Ook de catering kunt u aan ons toevertrouwen, zodat we het feest compleet voor u kunnen verzorgen. We hebben een ruim assortiment, en we kunnen in principe alles voorschotelen wat u wenst. Denk aan broodjes, bitterballen, frikandelletjes, tapas hapjes, soepen, gevulde eieren, haring op roggebrood etc.

Ook voor een kleinere zaal kunt u bij ons terecht. Zie feestzaal 60 personen

Heeft u interesse? Vul dan onderstaande formulier in of bel 024-6221584.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Anti-spam
captcha

De Zon - Hoogstraat 56 - 6611 BZ Overasselt - Tel 024 - 622 15 84 - info@dezonoverasselt.nl