• Home
  • Verjaardagsfeest locatie

Verjaardagsfeest locatie

Zoekt u een mooie verjaardagsfeest locatie in de regio Nijmegen? Welkom bij café-zaal De Zon! Wij hebben namelijk een kleine feestruimte die 40 zitplaatsen kent of 60 personen staand kan herbergen. Voor veel verjaardagsfeesten is deze ruimte dan ook zeer geschikt en dan ook al communiefeest_zaal_de_zon_overasseltvaak gebruikt, door zowel inwoners uit Overasselt als daarbuiten.

Deze feestruimte is voorzien van een eigen bar en muziekinstallatie. Ook kunt u uw eigen drinken en eten regelen indien gewenst. Voor kinderfeestjes op bijvoorbeeld een woensdag- of zaterdagmiddag is deze ruimte ook beschikbaar.

Het drinken kunnen we uiteraard ook voor u verzorgen, evenals hapjes in de vorm van snacks, gevulde eitjes en andere hartige of zoete hapjes. Ook gebak om uw verjaardag te vieren en koffie kunnen we natuurlijk voor u regelen. Ook hebben we de beschikking over een brievenbus, waar enveloppen met verjaardagskaarten en geld in gedaan kunnen worden. Ook een aangeklede, afgerokte tafel voor het stallen van presentjes kunnen we voor u regelen.

Wilt u een groter verjaardagsfeest vieren? Ook dat kan bij café-zaal De Zon. Onze grote feestzaal biedt namelijk plaats tot 200 personen.

Verder is parkeren geen probleem, aangezien we over een eigen, grote parkeerplaats beschikken die pal naast ons pand ligt.

Wilt u uw verjaardag dus goed vieren zonder opgescheept te zitten met een hoop afwas en rommel, en alles zoveel mogelijk uitbesteden? Vul dan onderstaande formulier in of bel 024-6221584.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Anti-spam
captcha

 

De Zon - Hoogstraat 56 - 6611 BZ Overasselt - Tel 024 - 622 15 84 - info@dezonoverasselt.nl