• Home
  • Vormsel- en communiefeest

Vormsel- en communiefeest

Zoekt u een locatie voor een communiefeest of vormsel in de regio Nijmegen? Welkom bij café-zaal De Zon! Wij kunnen deze belangrijke en heugelijke levensgebeurtenis voor uw kind en uw familie geheel verzorgen. En er zijn al heel wat communiefeestjes gevierd in onze grote zaal, dus succes gegarandeerd!

In onze grote zaal kunnen tot 125 gasten zitten, en ook bestaat er de mogelijkheid dat er hangtafels wocommuniefeest_zaal_de_zon_overasseltrden geplaatst. Wilt u een discotheek of live muziek laten komen om het communiefeest muzikaal te omlijsten? Ook dat kan, aangezien we de beschikking hebben over podiumblokken. Of er nou een big band of kleine discotheek draait: we kunnen het podium regelen. En laat u geen artiest of discotheek komen: de zaal heeft een eigen muziekinstallatie.

Deze zaal is voorzien van een eigen ingang, garderobe en heeft tevens een eigen toiletgroep. Parkeren is geen probleem, want direct voor de ingang ligt een grote parkeerplaats op eigen terrein.

Wilt u meer weten of heeft u interesse? Neem dan contact met ons op door 024-6221584 te bellen of hieronder uw gegevens in te vullen en te sturen!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Anti-spam
captcha

De Zon - Hoogstraat 56 - 6611 BZ Overasselt - Tel 024 - 622 15 84 - info@dezonoverasselt.nl